Depositorekening

Een depositorekening is een rekening waarop je je geld voor een bepaalde periode vastzet. Hierdoor ontvangt u over het algemeen een hogere vergoeding dan de normale spaarrente. Zowel voor de spaarrekening als de lijfrenterekening is er een depositovariant beschikbaar. Graag informeren wij u verder over de depositorekening.

Deskundig advies aan huis

In een eerste gesprek inventariseren wij uw situatie en wensen. Gratis en zonder verplichtingen. In het tweede gesprek presenteren wij u onze berekeningen in een overzichtelijk voorstel met een persoonlijk rapport en een toelichting. Vervolgens kunt u nog eens rustig nadenken. In een derde gesprek nemen wij de situatie nog eens goed met elkaar door, waarna u uw beslissing kunt nemen.

Kwaliteit en voordeel

FinaNed werkt alleen samen met de beste banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen, die kwaliteit en zekerheid bieden. Wij zijn onafhankelijk en zitten dus niet vast aan bepaalde producten. De beste oplossing vinden tegen de voordeligste prijs, daar gaat het om. Met onze uitgebreide kennis en ervaring weten wij precies hoe maximaal kan worden geprofiteerd van alle regels en wetten.