WOZ Krediet

Een Woz krediet is speciaal voor huiseigenaren. Is de WOZ-waarde van u huis hoger dan uw hypotheek, dan kunt u dit verschil opnemen met een WOZ krediet. Het WOZ Krediet kent twee varianten;

  • Het WOZ-Rentekrediet. Met het WOZ-Rentekrediet kunt u maximaal 100% van de WOZ-waarde minus de hypothecaire inschrijving lenen. Het maximum bedrag is €50000. U kunt tot het afgesproken totale kredietbedrag onbeperkt geld opnemen. Gedurende de looptijd betaalt u alleen rente; u lost het krediet niet af.
     
  • Het WOZ Doorlopend Krediet. Met het WOZ-Doorlopend Krediet heeft u de mogelijkheid om tot maximaal 150% van de WOZ-waarde van uw huis minus de hypothecaire inschrijving te lenen. Het maximum is €70000. U kunt kiezen uit drie verschillende maandelijkse termijnbedragen; 1%, 1,5% of 2% van de leensom. Gedurende de looptijd betaalt u rente en aflossing.

Graag informeren wij u verder over het WOZ krediet.

Deskundig advies aan huis

In een eerste gesprek inventariseren wij uw situatie en wensen. Kosteloos en zonder verplichtingen. In het tweede gesprek presenteren wij u onze berekeningen in een overzichtelijk voorstel met een persoonlijk rapport en een toelichting. Vervolgens kunt u nog eens rustig nadenken. In een derde gesprek nemen wij de situatie nog eens goed met elkaar door, waarna u uw beslissing kunt nemen.

Kwaliteit en voordeel

FinaNed werkt alleen samen met de beste banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen, die kwaliteit en zekerheid bieden. Wij zijn onafhankelijk en zitten dus niet vast aan bepaalde producten. De beste oplossing vinden tegen de voordeligste prijs, daar gaat het om. Met onze uitgebreide kennis en ervaring weten wij precies hoe maximaal kan worden geprofiteerd van alle regels en wetten.