Lijfrenterekening

Met een lijfrenterekening kunt u extra pensioen opbouwen. Dat kan met sparen, beleggen of een combinatie van beide. Het spaarbedrag zet u aan het einde van de looptijd om in een lijfrente uitkering, als aanvulling op uw pensioen.

De stortingen op een lijfrenterekening kunnen fiscaal aftrekbaar zijn. Voorwaarde voor de fiscale aftrek is dat het spaarbedrag op de lijfrenterekening is geblokkeerd, totdat u er een lijfrente voor koopt. Maar ook dat u voldoende jaarruimte heeft. De uitkering is belast. Met een lijfrenterekening kunt u een tekort aan werkgeverspensioen aanvullen.

Graag informeren wij u verder over de lijfrenteverzekering.

Deskundig advies aan huis

In een eerste gesprek inventariseren wij uw situatie en wensen. Gratis en zonder verplichtingen. In het tweede gesprek presenteren wij u onze berekeningen in een overzichtelijk voorstel met een persoonlijk rapport en een toelichting. Vervolgens kunt u nog eens rustig nadenken. In een derde gesprek nemen wij de situatie nog eens goed met elkaar door, waarna u uw beslissing kunt nemen.

Kwaliteit en voordeel

FinaNed werkt alleen samen met de beste banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen, die kwaliteit en zekerheid bieden. Wij zijn onafhankelijk en zitten dus niet vast aan bepaalde producten. De beste oplossing vinden tegen de voordeligste prijs, daar gaat het om. Met onze uitgebreide kennis en ervaring weten wij precies hoe maximaal kan worden geprofiteerd van alle regels en wetten.