Doorlopend Krediet

Een Doorlopend Krediet is een krediet, waarbij vooraf de kredietlimiet wordt vastgesteld. De maandelijkse termijn bestaat uit een rente- en aflossingsgedeelte, waarbij de rente variabel is. U kunt kiezen uit drie verschillende aflossingspercentages namelijk, 1%, 1,5% en 2%. Tussentijds is het mogelijk om weer op te nemen tot aan de afgesproken kredietlimiet. De looptijd van uw lening is afhankelijk van de bedragen die worden opgenomen en het gedeelte dat wordt afgelost.

Graag informeren wij u verder over het doorlopend krediet.

Deskundig advies aan huis

In een eerste gesprek inventariseren wij uw situatie en wensen. Kosteloos en zonder verplichtingen. In het tweede gesprek presenteren wij u onze berekeningen in een overzichtelijk voorstel met een persoonlijk rapport en een toelichting. Vervolgens kunt u nog eens rustig nadenken. In een derde gesprek nemen wij de situatie nog eens goed met elkaar door, waarna u uw beslissing kunt nemen.

Kwaliteit en voordeel

FinaNed werkt alleen samen met de beste banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen, die kwaliteit en zekerheid bieden. Wij zijn onafhankelijk en zitten dus niet vast aan bepaalde producten. De beste oplossing vinden tegen de voordeligste prijs, daar gaat het om. Met onze uitgebreide kennis en ervaring weten wij precies hoe maximaal kan worden geprofiteerd van alle regels en wetten.