Werkloosheid

Het financiële risico bij werkloosheid kan groot zijn als u een hypotheek heeft. De risico kunt u afdekken middels een woonlastenverzekering. Met een woonlastenverzekering wordt een afgesproken bedrag uitgekeerd indien u werkloos wordt. De woonlastenverzekering kan er voor zorgen dat u in uw eigen huis kunt blijven wonen ondanks dat u werkloos bent geworden. Graag informeren wij u verder over de woonlastenverzekering.

Deskundig advies aan huis

In een eerste gesprek inventariseren wij uw situatie en wensen. Kosteloos en zonder verplichtingen. In het tweede gesprek presenteren wij u onze berekeningen in een overzichtelijk voorstel met een persoonlijk rapport en een toelichting. Vervolgens kunt u nog eens rustig nadenken. In een derde gesprek nemen wij de situatie nog eens goed met elkaar door, waarna u uw beslissing kunt nemen.

Kwaliteit en voordeel

FinaNed werkt alleen samen met de beste banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen, die kwaliteit en zekerheid bieden. Wij zijn onafhankelijk en zitten dus niet vast aan bepaalde producten. De beste oplossing vinden tegen de voordeligste prijs, daar gaat het om. Met onze uitgebreide kennis en ervaring weten wij precies hoe maximaal kan worden geprofiteerd van alle regels en wetten.