Eerste huis kopen

Een huis kopen kan een goede investering zijn, maar is niet altijd de beste oplossing. Dit hangt onder andere af van hoeveel je kunt lenen. 

Momenteel is het een goede tijd voor kopers. Een huis kopen is nu aantrekkelijk omdat er veel aanbod is, er derhalve onderhandelingsruimte is en de rente is laag. Daarnaast is de overdrachtsbelasting verlaagd van 6% naar 2%. Op een koopsom van € 150000 scheelt dat al snel € 6000. Als je een huis gaat kopen is het verstandig om je alvast te verdiepen in je maximale hypotheek.

Deskundig advies aan huis

In een eerste gesprek inventariseren wij uw situatie en wensen. Kosteloos en zonder verplichtingen. In het tweede gesprek presenteren wij u onze berekeningen in een overzichtelijk voorstel met een persoonlijk rapport en een toelichting. Vervolgens kunt u nog eens rustig nadenken. In een derde gesprek nemen wij de situatie nog eens goed met elkaar door, waarna u uw beslissing kunt nemen.

Kwaliteit en voordeel

FinaNed werkt alleen samen met de beste banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen, die kwaliteit en zekerheid bieden. Wij zijn onafhankelijk en zitten dus niet vast aan bepaalde producten. De beste oplossing vinden tegen de voordeligste prijs, daar gaat het om. Met onze uitgebreide kennis en ervaring weten wij precies hoe maximaal kan worden geprofiteerd van alle regels en wetten.