Tweede hypotheek

Wilt u verbeteringen in uw woning aanbrengen maar heeft u hiervoor niet de eigen middelen beschikbaar? Dan kunt u gebruik maken van de overwaarde van uw woning. Een tweede hypotheek is hiervoor de oplossing. Mocht u geen overwaarde hebben dan heeft u in principe dezelfde mogelijkheden. Echter dan dient er middels een taxatierapport aangetoond te worden dat de waarde van de woning toeneemt zodat de bank alsnog akkoord kan gaan met de door u aangevraagde lening. Wordt hierdoor de totale hypotheek hoger dan de waarde van de woning, dan is het verstandig om dat deel van uw hypotheek versneld af te lossen.

Graag informeren wij u verder over de mogelijkheden van een tweede hypotheek.

Deskundig advies aan huis

In een eerste gesprek inventariseren wij uw situatie en wensen. Gratis en zonder verplichtingen. In het tweede gesprek presenteren wij u onze berekeningen in een overzichtelijk voorstel met een persoonlijk rapport en een toelichting. Vervolgens kunt u nog eens rustig nadenken. In een derde gesprek nemen wij de situatie nog eens goed met elkaar door, waarna u uw beslissing kunt nemen.

Kwaliteit en voordeel

FinaNed werkt alleen samen met de beste banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen, die kwaliteit en zekerheid bieden. Wij zijn onafhankelijk en zitten dus niet vast aan bepaalde producten. De beste oplossing vinden tegen de voordeligste prijs, daar gaat het om. Met onze uitgebreide kennis en ervaring weten wij precies hoe maximaal kan worden geprofiteerd van alle regels en wetten.